Kakkukoristeet

Ei-syötävät koristeet

Lue lisää ›

Erikois­koristeet

Lue lisää ›

Jäätelö­koristeet

Lue lisää ›

Kakku­telineet

Lue lisää ›

Koriste­tarvikkeet

Lue lisää ›

Kukat ja lehdet

Lue lisää ›

Kynttilät ja kirjaimet

Lue lisää ›

Mauritius-ruusut

Lue lisää ›

Suklaa­foliot

Lue lisää ›

Suklaa­koristeet

Lue lisää ›

Royal Decor

Lue lisää ›

Kakun­päälliset

Lue lisää ›

Kakku­koristeet

Meiltä löydät kattavan valikoiman kauniita ja laadukkaita kakkukoristeita jokaiseen juhlaan ja sesonkiin! Leivontakoristeillamme voi siis ihastuttaa häissä, hauskuuttaa lastenjuhlissa tai tehdä vaikutuksen äitienpäivänä. Valikoimista löytyy niin herkullisen näköisiä syötäviä koristeita kuin upeita ei-syötäviä hahmoja.

Syötävät kakkukoristeet ovat tehty osittain käsin, sokerista tai marsipaanista, esim. täysin käsityönä Mauritiuksella tehdyt huippulaadukkaat Mauritius-ruusut.
Kaikki syötävät sisältävät ainoastaan sallittuja väriaineita. Tuotteet ovat siis turvallisia käyttää myös perheen pienimpien juhlissa.

Klikkaamalla kuvastoja pääset selaamaan Modecorin ja Günthartin uusimpia kuvastoja!

Pakkaukset

Tuotteet ovat pakattuja joko vähittäismyyntipaketteihin tai irtomyyntiä varten. (me = myyntierä)

Toimitusaika

Tilaamme suurimman osan tuotteista asiakkaiden tarpeen mukaan, näin varmistamme tuotteiden tuoreuden. Tarkistathan siis tilaustasi tehdessä, ovatko haluamasi tuotteet varastotavaraa vai tilaustavaraa. Varastotavarassa toimitusaika 1-2 päivää. Tilaustuotteissa toimitusaika tavarantoimittajakohtainen (alkaen 1 viikko).

Oma logo tms.

Huom! Teetämme koristeita myös yrityksien omilla painatuksilla, esim. leivoksiin sopiviin koristelaattoihin! Kysy tarjous myynnistä. (Huom! Vähimmäismäärä 5 000 kpl.)

VÄHITTÄIS­KAUPAT

Royal Decor -koristeet ovat erityisesti vähittäiskaupoille suunnattuja, helposti telineisiin laitettavia koristepakkauksia. Valikoimista löytyy niin kynttilät kuin sokeriset hahmot ja kukat. Suosittuja ovat olleet myös vohvelikakunpäälliset.

Kysy sesonkeihin sopivia pakattuja kakunkoristeita! Ylioppilaslakit yms.

Huom! Sivuillamme on vain muutamia malleja koristeista. Kysy myynnistämme kuvastoja, joista näet enemmän valikoimaa! Lisää tuotteista myös yhteistyökumppaniemme sivuilla.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!